interieuradvies interieurontwerp kleuradvies overijssel
Hilde
10/18/2023
2 min
0

Deelname Huis & Woonbeurs 2023

10/18/2023
2 min
0

Na weken/ maanden van voorbereiding stond ik afgelopen weekend, van 13 t/m 15 oktober, op de Huis & Woonbeurs in de evenementenhal in Hardenberg. In deze blog vind je een korte samenvatting én een beschrijving van de stand en inspiratiebox met daarbij ook waar de verschillende gebruikte items weg komen.

Samen met 7 andere interieurontwerpers/ interieurstylisten gaf ik het hele weekend gratis interieurflitsadviezen. je kon bij ons terecht met vragen over de indeling, het combineren van behang met kleuren en natuurlijk andere woonvragen. Wat was het een geslaagd weekend, met veel leuke gesprekken!

Interieuradvies, stand 225

In de interieuradvies stand kon je letterlijk aanschuiven aan mijn eettafel. Wel zo duurzaam én hartstikke gezellig zo'n lange eiken houten tafel. Deze tafel kochten we bij een meubeloutlet in Almelo en behandelden wij zelf met hardwaxolie om hem beter te beschermen. Het matrix-onderstel van de tafel zorgt ervoor dat niemand strak tegen een poot aan zit en dat er met gemak stoelen aan geschoven kunnen worden.

eettafel interieuradvies fotobehang beursstand huis en woonbeurs

Ook voor de stoelen was veel belangstelling, de stoelen zijn wederom onze eigen eetkamerstoelen. Het is het model Kate van Kick Collection en wij kochten deze via Fonq.nl

Het linkerpaneel is een MDF-paneel welke in de kleur Zanzibar van Lab Paint geschilderd is. Het Fotobehang komt bij fotobehang.com weg. De bloemen op tafel zijn zijdebloemen van Silkka via Maison Manon in Enschede en de kastjes zijn een hack van de populaire Ikea Ivar kasten.

Zelf ook fotobehang toepassen, je kan bij verschillende prints zelf je afmetingen doorgeven. Ik bestelde de print op maat voor het MDF-paneel, 122 x 244 cm, maar de print kan ook breder en hoger.

Interieurinspiratie box/ Stijlbox

Naast de stand had ik ook een inspiratiebox/ stijlbox. In de "Etnic Safari" stijlbox is gebruik gemaakt van natuurlijke tinten en materialen. Omdat we net als in de stand de muren niet mochten behangen of schilderen, gebruikte ik mdf-panelen.

modulaire bank woonkamer inspiratie behang

Twee schilderde ik in de kleur Zanzibar van Lab Paint. Het middelste grote paneel werd behangen met het Hemia behang in de kleur Clay uit de nieuwe Terra collectie van Masureel. De fantastische modulaire bank mocht ik lenen van 4x6SOFA.  Op de bank ligt een plaid van H&M Home, Sierkussens van Fonq, Karwei, Kwantum en HKLiving. Met een combinatie van verschillende merken, formaten en ook kleurtinten zorg je voor een gezellig en persoonlijk geheel!

Hulp nodig bij het inrichten van jouw interieur?

Heb jij hulp nodig bij het inrichten en/ of indelen van jouw interieur omdat je niet weet wat er mogelijk is, waar je moet beginnen of welke kleuren je moet gebruiken? Vul het contactformulier in of plan een gratis kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen naar wat ik voor jou kan betekenen.


interieuradvies interieurontwerp kleuradvies hardenberg overijssel

Reacties
Categorieën