Interieur Kennisbank

Verbouwen, verhuizen, nieuwbouwen of gewoon toe aan een compleet nieuw interieur? Hier vind je interieurinspiratie, kennis en informatie over alles wat jij nodig hebt om jouw nieuwe interieur zelf samen te stellen. Van kennis over interieurstijlen en kleuren tot indeling, materialen en verlichting. 


Wanneer je gaat verbouwen, verhuizen of zelfs nieuwbouwen dan komt daar meestal ook een nieuw interieur bij kijken. Vaak is dat het moment dat er weer stil gestaan wordt bij wat we nu eigenlijk van ons huis en het interieur verwachten. Toch wordt ook dan vaak het functionele aspect van het interieur naar de achtergrond geschoven terwijl de functionaliteit van een woning voor grote mate bepalend kan zijn voor het woongenot. Desondanks wordt er vaak meer aandacht besteed aan hoe het er uit ziet, iedereen wil namelijk een mooi interieur. Maar ook dat is voor lang niet iedereen even makkelijk! Beschrijf maar een wat je mooi vind, wat juist niet en om welke reden. Vervolgens is de volgende uitdaging om het geen jij mooi vindt te realiseren in jouw ruimte.

In deze kennisbank vind je tal van artikelen die jou kunnen inspireren op het gebied van interieur en jou helpen bij het concreet krijgen van wat jij mooi vind én graag terug wil zien in jouw droominterieur. Van interieurstijlen tot kleuren en materialen hier vind je veel informatie. Én het mooie is, er komt steeds meer informatie bij!

Kom jij er ondanks alle informatie in deze kennisbank toch niet uit met jouw interieur? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen wat er nodig is.