Samenwerkingen

Als interieurontwerper ga ik graag samenwerkingen aan met merken en partijen waar ik 100% achter kan staan, en van dat netwerk kan jij als klant profiteren! Zo heb je niet alleen een mooi interieur maar ook een interieur waar je jarenlang plezier van kan hebben. Bij sommige merken kan jij ook profiteren van kortingen en/ of meer personalisatiemogelijkheden.

M2 Vloeren

Altijd een vloer die bij jouw past! van PU gietvloeren in alle RAL en NCS kleuren tot betonlook- en cementgebonden gietvloeren maar ook PVC vloeren, vloerkleden en karpetten en tapijtvloeren!

En het fijne is, ze verkopen niet alleen de vloeren maar hebben ook echte professionals in dienst die de vloer plaatsen!

Klick.nl

Your steel door! Droom jij al jaren van een stalen deur, maar komt deze er niet omdat er een dure verbouwing voor nodig is? de stalen deur van Klick is binnen een paar klicken geplaatst, zonder verbouwing!

Altijd maatwerk en verkrijgbaar in 4 verschillende unieke kleuren. Bestel je de deur via een interieuradvies van mij? Dan kan je zelfs uit alle RAL kleuren kiezen.

Vestingh Paint

Kwalitatief hoogwaardige én duurzame verf. Vestingh verkoopt verf van grote merken als Farrow & Ball en Little Green maar heeft daarnaast ook hun eigen duurzame verf lijn LAB PAINT. 

Met keuze uit verschillende soorten verf en tal van kleuren is er altijd een kleur en afwerking die perfect past binnen jouw interieur.