10 Tips voor een duurzamer interieur!

Beginnen met het verduurzamen van jouw interieur kan lastig zijn.

Want waar begin je en wat zijn makkelijke manieren om mee te beginnen? In dit E-book vind je 10 tips vanuit verschillende invalshoeken!

  • Direct toepasbare praktische tips;
  • Adressen om in de gaten te houden;
  • Mogelijkheden binnen elk budget;
  • Verschillende invalshoeken;
  • Toegankelijk gratis interieuradvies!
50%
De eerste stap!
Super tof dat jij je interieur wil verduurzamen. Waar mogen wij het E-book naartoe sturen?
Gratis Download
Gratis E-book 10 tips voor een duurzaam interieur
 
These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik heb de kleuren één op één overgenomen."
Ik heb Hilde voor een kleuradvies gevraagd in mijn nieuwe woning. Na het bespreken van mijn wensen en achtergrond heeft zijn in korte tijd een aantal kleurencombinaties samengesteld en gepresenteerd. De eerste was meteen raak en ik heb de kleuren één op één overgenomen. Daarbij heeft zij ook meegedacht over de locaties van de kleuren en het aanbrengen van accenten. Ik ben erg onder de indruk van haar inzicht en ben erg blij met het resultaat.
Johan
"Makkelijk om een nieuwe inrichting te kiezen."
Hilde heeft voor ons een aantal tekeningen gemaakt voor de huiskamer en slaapkamer. Zo werden de verschillende kleur- en accessoire mogelijkheden voor ons goed inzichtelijk. Dankzij een overzichtelijke presentatie was het makkelijk om een nieuwe inrichting te kiezen.
Marco & Janneke
"wat zijn we blij met de nieuwe inrichting."
Voordat we onze woning grondig hebben laten renoveren heeft Hilde met ons meegedacht over onze wensen. Een aantal verrassende ideeën zijn daaruit gekomen waar wij zelf niet gauw op zouden komen. Inmiddels is de hele renovatie achter de rug en wat zijn we blij met de nieuwe inrichting. Hilde, bedankt!
Alex & Stephanie

Na de HAVO Fashion &Textile Technologies gaan studeren en heb mij gedurende die opleiding gefocust op de technische ontwikkeling van textiel én duurzaamheid. Op dat onderwerp ben ik in 2018 ook afgestudeerd.

Nu, na extra opleidingen waaronder Interieurarchitectuur en -ontwerp, wil ik die ervaring en passies voor duurzaamheid en interieur samenbrengen met als doel om duurzaam en tijdloos wonen beschikbaar én toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen met informatie, inspiratie en persoonlijk stijlvol interieurontwerp en -advies.

Zodat iedereen een fijn thuis heeft op planeet A, nu én in de toekomst. 


De bedoeling van het E-book is dan ook om jou te inspireren om op een duurzame manier met jouw interieur aan de slag te gaan.

over van der pluym interieurontwerp en interieuradvies