giftguide decembercadeau onder €20,-
Interieurdecoratie
Hilde
Interieurdecoratie
11/20/2023
3 min
0

Decembercadeau's onder €20

11/20/2023
3 min
0

Gift season has started!

Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw of alles in een, met dobbelspel, lootjes trekken of bergen cadeau's onder de boom, cadeaus zullen in overvloed gegeven worden. Maar wat vraag en/of geef je dan
Hierbij een mooi lijstje interieur-proof (schoen)cadeautjes tot €20,- euro.

Geef een koffietafelboek!

Hij past er niet in, maar wel eronder, een mooi koffietafelboek. Zelf heb ik echt een zwak voor mooie exemplaren en ook deze vind ik prachtig en nog onder de €20,-. Hij staat ook zeker op mijn wishlist.koffietafelboek-koffie-japandi-interieurcadeauBol.com


On Display!

Een mooi boek verdient het om gezien te worden. Stel ze tentoon op een mooie standaard zoals deze. Super chique in het messing en ook nog een heel betaalbaar! Verschillende varianten vanaf €15,99.

Messing boekendisplay cadeautip zara homeZara Home


OH HO HO!

Anne-Fleur of Bakfiets moeder het maakt niet, met deze "herkenbare" kerstornamenten geef/ krijg je gegarandeerd een gaaf item voor in jouw kerstboom. Van Poma (Pornstar Martini) tot Bakfiets en van havermelk tot natuurlijk de ESMA (Espresso Martini) met deze bal van "Yup in de Boom" kan je je hart ophalen. Geleverd in een feestelijke verpakking een perfect schoencadeautje!

yup in de boom esma - cadeautipYup in de boom

Totaly zen ornament

Geen alledaags item, maar wel een heel mooi ornament voor bijvoorbeeld op een stapel koffietafelboeken! Anders dan anders en maar €12,- bij Kwantum!

kwantum yoga ornament interieurdecoratieKwantum

Een mooie tafelsetting

Een fantastisch mooi organisch plateau dat past in een feeste tafelsetting. Presenteer lekker eten, verzamel losse accessoires of leg er je sierraden op. Voor slechts €15,- bij de kwantum.

kwantum Interieurdecoratie cadeautip plateauKwantum

Aan de poets, of toch niet?

Schoonmaken wordt er niet leuker op, maar wel stijlvoller! Ook leuk als decoratie n een bijkeuken! Stoffer en Blik €4,-, Afwasborstel €2,50

Kwantum Stoffer en blik decoratie bijkeukenKwantum


Klein maar fijn!

Decoratieve tray van Karwei, nu nog met 50% korting voor maar €3,99 . Leuk voor kleine items of sierraden!

tray-karwei-cadeautipKarwei

Geef een rustmoment!

Wat is er lekkerder dan een warme (haver)cappuccino? Precies! Een warme (haver)cappuccino in een mooie mok!  Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige exemplaren van HKliving, ook leuk als collectors item. Het paarse mokje "Blast" en de "Burst" zijn per stuk €8,50.

koffiemok HKliving servies cappuccinoHKLiving via Nordic Nest


Gezelligheid kent geen tijd!

In de categorie deze past echt IN de schoen en geeft heel veel warme en gezelligheid. LED kaarsen zoals deze leuke getwiste dinerkaarsen van Blokker!

led-kaarsen-blokker-twistBlokkerGeen van de items in deze 'Giftguide" is gesponsord of een affiliatie.

Reacties
Categorieën