Stylistenlunch Klick en M2 vloeren
03 april 2023 

Stylistenlunch Klick en M2 vloeren

Als interieurontwerper en stylist werk ik graag met merken waar ik helemaal achter sta. Om jou als klant uiteindelijk echt aan een duurzaam droomhuis te helpen waar je jaren plezier van hebt! Ik ben dan ook altijd geïnteresseerd in nieuwe en innovatieve producten die niet alleen mooi zijn, maar ook voor een breed publiek toegankelijk.

Maandag 27 maart woonde ik dan ook een stylistenlunch bij van Klick in samenwerking met M2 vloeren. Naar mijn mening een schot in de roos! Een goed georganiseerde leuke lunch waarbij we op een informele manier kennismaakten met de Klick Stalendeur en natuurlijke de vloeren van M2 vloeren. En dat allemaal onder het genot van heerlijk eten gemaakt door de jongens van Citrus Foodconcepts. De kunst in de showroom van M2 vloeren was verzorgd door Spektakel Wonen en de fantastische planten waren van Bijzonder Bloemen.

Het eerste deel van de Stylistenlunch was bedoeld om kennis te maken met Klick!

Klick is een samenwerking die is ontstaan tussen Interieurstylist Lieke Vingerhoed en Maarten Huurdeman van Staalproductent HMT Metaaltechniek. Zij zochten een makkelijker en sneller alternatief voor stalen deuren en vonden deze in hun Klick stalendeur. Zij klikken kwalitatief staal over het bestaande kozijn waardoor verbouwen, stucen en schilderen niet meer nodig is! Een groots effect binnen een half uur in jouw huis. Klick, klick en klaar! Dus die stalendeur waar jij al jaren van droomt, maar die je elke keer uitstelt omdat er een dure verbouwing voor nodig is, die kan er nu makkelijk komen!

Stylistenlunch Klick Steel your door Interieuradvies

Tijdens het tweede deel van de lunch vertelde Jan van Dalen van M2 vloeren ons meer over de vloeren die zij vanuit hun showroom in Hoogland verkopen, en dat zijn er veel. De verschillende mogelijkheden voor de vloeren, aandachtspunten en natuurlijk hoe ze worden gelegd.

Zo hebben ze een breed assortiment van gietvloeren in PU, Epoxy en cementgebonden gietvloeren. Deze vloeren zijn in tal van kleuren beschikbaar. Zo zijn bijvoorbeeld de PU-gietvloeren in alle RAL en NCS kleuren beschikbaar en te personaliseren met flakes voor een speels (terazzo) effect. Maar ook de cementgebonden gietvloeren zijn in RAL kleuren beschikbaar en te smeren in een uni of een betonlook. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook de slijtvast PVC-vloeren, laminaten en tapijten en vloerkleden.

M2 vloeren samenwerking van der Pluym Interieurontwerp


Zelf ook een Klick stalendeur en/ of gietvloer in jouw interieur? Kijk dan eens bij mijn diensten of neem vrijblijvend contact met mij op! Omdat ik een samenwerking met Klick en M2 vloeren heb zijn er nog meer mogelijkheden om jouw gietvloer en/ of stalen deur te personaliseren.

Reactie plaatsen