over van der Pluym Interieur

Hallo, Ik ben Hilde

Sinds 2021 eigenaar en ontwerper bij van der Pluym - Interieur. Ik ben 25 en heb een passie voor wonen en duurzaamheid. 


Als gediplomeerd interieurontwerper sta ik voor een interieur dat samen brengt.

Samen als in eenheid creëren, het verbinden van jouw woonstijl met die van je partner, Het samenbrengen van stijl en functionaliteit, het samenbrengen van vrienden en familie en het samenbrengen van stijlvol wonen met eerlijk wonen.


Dit ondernemerschap combineer ik sinds mei 2021 met een parttime baan als verkoper en adviseur voor keukens en badkamers bij Grando in Enschede

Compleet interieurontwerp large inclusief 3D-ontwerp

Iedereen een fijn thuis op planeet A, nu én in de toekomst.

Dit kan alleen door bij de keuzes die we nu maken voor ons interieur, het behouden en beschermen van onze planeet in acht te nemen. Dit heeft namelijk direct invloed of onze gezondheid en levensonderhoud én dat van toekomstige generaties.

Denk aan klimaatverandering, steeds warmer wordende zomers en het verdwijnen van biodiversiteit op het land en in de zee. Wanneer we de aarde redden, dan redden we ook onszelf.

Er is geen planeet B!

Het is dan ook mijn missie om duurzaam en tijdloos wonen beschikbaar én toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen met informatie, inspiratie en persoonlijk stijlvol interieurontwerp en -advies.

Deze mensen gingen jou al voor!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Alex en Stephanie
Voordat we onze woning grondig hebben laten renoveren heeft Hilde met ons meegedacht over onze wensen. Een aantal verrassende ideeën zijn daaruit gekomen waar wij zelf niet gauw op zouden komen. Inmiddels is de hele renovatie achter de rug en wat zijn we blij met de nieuwe inrichting. Hilde, bedankt!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marco en Janneke
Hilde heeft voor ons een aantal tekeningen gemaakt voor de huiskamer en slaapkamer. Zo werden de verschillende kleur- en accessoire mogelijkheden voor ons goed inzichtelijk. Dankzij een overzichtelijke presentatie was het makkelijk om een nieuwe inrichting te kiezen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Johan
Ik heb Hilde voor een kleuradvies gevraagd in mijn nieuwe woning. Na het bespreken van mijn wensen en achtergrond heeft zijn in korte tijd een aantal kleurencombinaties samengesteld en gepresenteerd. De eerste was meteen raak en ik heb de kleuren één op één overgenomen. Daarbij heeft zij ook meegedacht over de locaties van de kleuren en het aanbrengen van accenten. Ik ben erg onder de indruk van haar inzicht en ben erg blij met het resultaat
Ms. Nameless
Add Your Stars