over van der Pluym Interieur

Een fijn thuis op planeet A, nu én in de toekomst.

Nu ik ouder wordt, wordt duurzaamheid en dan met name de klimaatfactor steeds belangrijker. Ik heb zelf een fijne jeugd gehad, met mooie zomers waarin de temperatuur dragelijk was en er geen tot weinig zorgen waren of er wel genoeg water was. Voor de volgende generatie, eventuele eigen kinderen, maar natuurlijk ook de kinderen van anderen zou ik het zelfde wensen.

Dat ze in een wereld opgroeien waarin nog vogels, vlinders en insecten vliegen, waarin in het bodemleven heel veel te ontdekken is en het niet maanden aaneengesloten droog is met een ondraaglijke temperatuur van boven de 40 graden. Dat wilde dieren ook nog in het wild leven en niet alleen in de dierentuin en dat de oceaan vol leven zit.


En om die toekomst voor hen zoveel mogelijk te behouden wil ik mijn steentje bijdragen in het tegengaan van klimaatverandering.

Er is geen planeet B!

Het is dan ook mijn missie om duurzaam en tijdloos wonen beschikbaar én toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen met informatie, inspiratie en duurzaam en stijlvol interieurontwerp en -advies.

Student & duurzaamheid

Als student Textielkunde (Fashion & Textile Technologies) had ik al een focus op duurzaamheid. De textielsector is enorm vervuilend en ook op ethisch gebied valt er veel te winnen.

In 2018 studeerde ik bij ESSENZA HOME af met een onderzoek gericht op het verduurzamen van de textielcollectie met als doel dat er minder water en pesticiden gebruikt worden, maar er ook minder materiaal verbruikt wordt.

Bedrijfsbezoeken portugal duurzaam textiel
Foto's genomen bij Inovafil, Guimeraes tijdens bedrijfsbezoek studiereis

Gratis E-book: 10 Tips voor een duurzamer interieur!

Beginnen met het verduurzamen van jouw interieur kan lastig zijn. Vandaar dat ik dit e-book heb geschreven, zodat ook jij kan beginnen met het verduurzamen van jouw interieur.
  • Direct toepasbare praktische tips;
  • Adressen om in de gaten te houden;
  • Mogelijkheden binnen elk budget;
  • Verschillende invalshoeken;
  • Toegankelijk gratis interieuradvies!
50%
Direct downloaden
Gratis E-book 10 tips voor een duurzaam interieur

Deze mensen gingen jou al voor!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Alex en Stephanie
Voordat we onze woning grondig hebben laten renoveren heeft Hilde met ons meegedacht over onze wensen. Een aantal verrassende ideeën zijn daaruit gekomen waar wij zelf niet gauw op zouden komen. Inmiddels is de hele renovatie achter de rug en wat zijn we blij met de nieuwe inrichting. Hilde, bedankt!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marco en Janneke
Hilde heeft voor ons een aantal tekeningen gemaakt voor de huiskamer en slaapkamer. Zo werden de verschillende kleur- en accessoire mogelijkheden voor ons goed inzichtelijk. Dankzij een overzichtelijke presentatie was het makkelijk om een nieuwe inrichting te kiezen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Johan
Ik heb Hilde voor een kleuradvies gevraagd in mijn nieuwe woning. Na het bespreken van mijn wensen en achtergrond heeft zijn in korte tijd een aantal kleurencombinaties samengesteld en gepresenteerd. De eerste was meteen raak en ik heb de kleuren één op één overgenomen. Daarbij heeft zij ook meegedacht over de locaties van de kleuren en het aanbrengen van accenten. Ik ben erg onder de indruk van haar inzicht en ben erg blij met het resultaat
Ms. Nameless
Add Your Stars