van der Pluym Interieurontwerp en -advies Enschede

van der Pluym Interieur

Een fijn thuis op planeet A, nu én in de toekomst.

Missie

Wij geloven in de kracht van een doordacht stijlvol interieurontwerp gecombineerd met duurzame keuzes om een unieke leef- en/ of werkomgeving te creëren. Hierin worden de wensen en de levensstijl van onze klanten centraal gesteld.

In het interieurontwerp streven wij ernaar om met bewuste en duurzame keuzes de persoonlijkheid en de levensstijl van onze klanten te weerspiegelen. Onze unieke aanpak? De klant echt leren kennen. Hierdoor creëren wij niet alleen jouw nieuwe droomhuis maar dragen wij ook bij aan een groenere planeet én kan het interieur zelfs een positieve impact hebben op je dagelijks leven.

Van der Pluym Interieur is er dan ook voor particulieren die niet alleen een stijlvol en veilig thuis willen creëren voor hun gezin, maar ook bewuste duurzame keuzes willen maken voor de wereld om hun heen. Zodat ook de toekomstige generatie een fijn thuis heeft op planeet A.

Er is geen planeet B.

over Mij

Mijn naam is Hilde, en omdat ik het belangrijk vind om een vertrouwensband op te bouwen met mijn klanten, je laat tenslotte niet zomaar het ontwerpen van je interieur aan mij over, zijn hier een aantal weetjes over mij:

 • Ik ben de een-na-oudste van een gezin met 7 kinderen;
 • Ik heb ruim 2,5 jaar gewerkt als verkoopadviseur voor keukens en badkamers;
 • Ik drink alleen decaf koffie, het liefst cappuccino;
 • Samen met mijn vriend heb ik twee katten, Oscar en Zoë;
 • de Wintersport vind ik een van de leukste vakanties;
 • In de zomervakantie heb ik het liefst een combinatie van cultuur, lekker eten, activiteiten en natuur.

Op die manier wil ik jou als klant óók leren kennen, dat is nodig om daadwerkelijk persoonlijkheid toe te voegen. Ik ga niet voor 13 in een dozijn.

over Hilde van der Pluym Interieurontwerp
These slides will be slide-able on the live version of your page!
"fam. Windmulder "
Na het kopen van een nieuw huis waren we toe aan een nieuw interieur. We wilden graag een interieur wat klopt met onze ideeën maar we zelf niet zo snel op zouden komen. Een interieur dat eenheid uitstraalt en af is.
Hilde heeft echt heel mooi aan deze opdracht voldaan en we zijn ontzettend blij met uiteindelijke resultaat. In haar ontwerp geeft ze zelf nog keuzes en in ons geval (renew my interior) ook een shoplijst zodat je helemaal ontzorgt wordt en het alleen nog besteld hoeft te worden.
Johan
"Katja ter Maat"
Hilde heeft ik een korte tijd onze wensen heel goed in kaart gebracht wat heeft geleid tot een mooi kleurenpalet. Super!
Marco & Janneke
"Fam. Leeftink "
Wij zijn heel blij dat wij Hilde hebben gevraagd voor inrichten en kleuradvies. In principe is alles weer gebruikt, opnieuw gestoffeerd en kasten gespoten. Het totaal plaatje is helemaal geslaagd super. Wij zijn heel blij met het resultaat
Hilde bedankt
Alex & Stephanie

Studententijd

Als student Textielkunde (Fashion & Textile Technologies) had ik al een focus op duurzaamheid. De textielsector is enorm vervuilend en ook op ethisch gebied valt er veel te winnen.

In 2018 studeerde ik bij ESSENZA HOME af met een onderzoek gericht op het verduurzamen van de textielcollectie met als doel dat er minder water en pesticiden gebruikt worden, maar er ook minder materiaal verbruikt wordt.

Bedrijfsbezoeken portugal duurzaam textiel
Foto's genomen bij Inovafil, Guimeraes tijdens bedrijfsbezoek studiereis

Gratis E-book: 10 Tips voor een duurzamer interieur!

Beginnen met het verduurzamen van jouw interieur kan lastig zijn. Vandaar dat ik dit e-book heb geschreven, zodat ook jij kan beginnen met het verduurzamen van jouw interieur.
 • Direct toepasbare praktische tips;
 • Adressen om in de gaten te houden;
 • Mogelijkheden binnen elk budget;
 • Verschillende invalshoeken;
 • Toegankelijk gratis interieuradvies!
50%
Direct downloaden
Gratis E-book 10 tips voor een duurzaam interieur

Deze mensen gingen jou al voor!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Alex en Stephanie
Voordat we onze woning grondig hebben laten renoveren heeft Hilde met ons meegedacht over onze wensen. Een aantal verrassende ideeën zijn daaruit gekomen waar wij zelf niet gauw op zouden komen. Inmiddels is de hele renovatie achter de rug en wat zijn we blij met de nieuwe inrichting. Hilde, bedankt!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Marco en Janneke
Hilde heeft voor ons een aantal tekeningen gemaakt voor de huiskamer en slaapkamer. Zo werden de verschillende kleur- en accessoire mogelijkheden voor ons goed inzichtelijk. Dankzij een overzichtelijke presentatie was het makkelijk om een nieuwe inrichting te kiezen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Johan
Ik heb Hilde voor een kleuradvies gevraagd in mijn nieuwe woning. Na het bespreken van mijn wensen en achtergrond heeft zijn in korte tijd een aantal kleurencombinaties samengesteld en gepresenteerd. De eerste was meteen raak en ik heb de kleuren één op één overgenomen. Daarbij heeft zij ook meegedacht over de locaties van de kleuren en het aanbrengen van accenten. Ik ben erg onder de indruk van haar inzicht en ben erg blij met het resultaat
Ms. Nameless
Add Your Stars