Kleuradvies

Voor een frisse wind door je interieur.

Kleur is uitermate bepalend voor de sfeer in het interieur, het kan verbinden of juist scheiding aanbrengen en het kan accentueren of juist verzachten. Kleur is dan ook bij uitstek een middel om zonder complete verbouwing een geheel nieuwe uitstraling te creëren. Daar help ik jou graag bij!

5x opties voor duurzame verf

De fases

Gedurende het traject doorlopen we samen de volgende fasen
fase-1-online-kennismakingsgesprek

Elke aanvraag begint met een gratis kennismaking om elkaar beter te leren kennen en te bepalen of we beide de geschikte persoon voor ons hebben voor het traject dat we aangaan. Hiervoor krijg je na de aanvraag een uitnodiging van mij.

fase-2-intakegesprek-op-locatie

Intake op locatie

Tijdens een intakegesprek op locatie gaan we dieper op het project in. Zo bespreken we al jouw wensen, de ruimtes die je wil aanpakken, het budget wat je hiervoor in gedachten hebt en de planning voor het hele traject. 

fase-3-indeling-en-verlichting

Tussentijdse meeting

Aan de hand van jouw wensen en stijl heb ik natuurlijk al een basisplan gemaakt, maar kleuren en materialen kan je het beste in de bestemmingsruimte zelf beoordelen. Ik kom dan ook met een koffer vol kleur- en materiaalstalen langs. Samen komen we op dat moment tot de perfecte combinatie voor jouw ruimte(s).

fase-4-style-kleuren-materialen

Eindadvies

Na afloop van de tussentijdse meeting werk ik het gesprek en het kleuradvies tot in de puntjes voor je uit. 

Je ontvangt het bestand met uitwerkingen en shoplijst met hoeveelheden vanwege duurzaamheid online. Ook ontvang je de kleur- en materiaalstalen.

Omdat kleuren en materialen het beste te beoordelen zijn in de bestemmingsruimte plan ik graag een afspraak om de kleuren en materialen hier te beoordelen. Kan dat niet omdat het huis bijvoorbeeld nog in aanbouw is of omdat jullie de sleutel nog niet hebben, dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid!


Investering:

Eén ruimte: €249,-
Eén verdieping: € 700,- (incl. BTW)

Op elke extra verdieping geldt een stapelkorting van 30%.

van der Pluym Interieur | Kleuradvies Overijssel
These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik heb de kleuren één op één overgenomen."

k heb Hilde voor een kleuradvies gevraagd in mijn nieuwe woning. Na het bespreken van mijn wensen en achtergrond heeft zijn in korte tijd een aantal kleurencombinaties samengesteld en gepresenteerd. De eerste was meteen raak en ik heb de kleuren één op één overgenomen. Daarbij heeft zij ook meegedacht over de locaties van de kleuren en het aanbrengen van accenten. Ik ben erg onder de indruk van haar inzicht en ben erg blij met het resultaat.

Johan

"We bevelen haar advies van harte aan!"

Hilde heeft goed naar onze wensen geluisterd en deze vertaald in een goed doordacht advies. Ze heeft ons het laatste zetje gegeven en samen met haar is een mooi eindresultaat ontstaan waar we heel trots op zijn!
We bevelen haar advies van harte aan!
Marco & Janneke
Ik reageer binnen 24 uur/ 1 werkdag op uw aanvraag.
Ik neem vanaf 11 april weer nieuwe opdrachten aan. Je kan uiteraard al wel vast een verzoek insturen!

Goed om te weten!

  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Binnen een straal van 20 km vanaf het centrum van Enschede worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daar buiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per gereden km en een reistijdvergoeding ter hoogte van € 30 per uur.
  • Kleuradvies buiten een straal van 1 uur rijden vanaf het centrum van Enschede? Dan is de intake ook online. Tussentijdse meeting blijft wel op locatie.
  • Ik werk binnen een straal van maximaal 1,5 uur rijden vanaf Enschede.