Interieuradvies op maat

Wanneer jouw vraagstuk niet in een hokje past..

Ga jij verbouwen of verhuizen of ben jij toe aan een frisse wind door jouw interieur. Of je nu een compleet huis of gewoon een kamer wil aanpakken een advies op maat is afgestemd op jouw wensen. Het advies kan dan ook zo uitgebreid als jij zelf wil met uitwerkingen in 2D of 3D of juist alleen een indelingsplattegrond.  Jij bepaald!
Interieuradvies

De fases

Wanneer jij een aanvraag hebt gedaan worden de volgende fasen gestart
fase-1-online-kennismakingsgesprek

Online Kennismaking

Elke aanvraag begint met een gratis kennismaking om elkaar beter te leren kennen en te bepalen of we beide de geschikte persoon voor ons hebben voor het traject dat we aangaan. Hiervoor krijg je na de aanvraag een uitnodiging van mij.

fase-2-intakegesprek-op-locatie

Aanbod op maat

Aan de hand van het kennismakingsgesprek maak ik een vrijblijvend aanbod met offerte op maat, specifiek voor jouw. Deze ontvang je per mail uiterlijk 1 werkdag na de kennismaking.

fase-3-indeling-en-verlichting

Let's go!

Wanneer jij akkoord hebt gegeven op de offerte kunnen we van start. 

Omdat jij uiteindelijk bepaald hoe uitgebreid een advies wordt is er geen vaste prijs aan te hangen.


Investering: v.a. €55,- (incl. BTW)

Uitgebreid interieurontwerp medium
These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Makkelijk om een nieuwe inrichting te kiezen."

Hilde heeft voor ons een aantal tekeningen gemaakt voor de huiskamer en slaapkamer. Zo werden de verschillende kleur- en accessoire mogelijkheden voor ons goed inzichtelijk. Dankzij een overzichtelijke presentatie was het makkelijk om een nieuwe inrichting te kiezen.

Johan

"wat zijn we blij met de nieuwe inrichting."

Voordat we onze woning grondig hebben laten renoveren heeft Hilde met ons meegedacht over onze wensen. Een aantal verrassende ideeën zijn daaruit gekomen waar wij zelf niet gauw op zouden komen. Inmiddels is de hele renovatie achter de rug en wat zijn we blij met de nieuwe inrichting. Hilde, bedankt!
Marco & Janneke

Overtuigd? Doe direct een aanvraag!

Ik reageer binnen 24 uur/ 1 werkdag op uw aanvraag.

Goed om te weten

  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Binnen een straal van 20 km vanaf het centrum van Enschede worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daar buiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per gereden km en een reistijdvergoeding ter hoogte van € 30 per uur.
  • Ik werk binnen een straal van maximaal 1,5 uur rijden vanaf Enschede.