Interieuradvies aan huis

Voor als jij hands-on aan de slag wil in jouw bestaande woning.
Tijdens een advies aan huis gaan we echt in jullie ruimte samen brainstormen en puzzelen voor de perfecte samenstelling in kleur en materialen om meer verbinding en stijl aan te brengen in jullie bestaande woning. gedurende 2 á 3 uur kan je mij alles vragen.

Van vragen over de indeling tot vragen over kleur en materialen. Samen gaan we brainstormen en puzzelen om de perfecte samenstelling te maken voor jullie nieuwe interieur.

Jij regelt de koffie en ik breng een berg met stalen, materialen en kennis mee.


Ik neem vanaf 11 april weer nieuwe opdrachten aan. Je kan uiteraard al wel vast een verzoek insturen!

Interieuradvies aan huis

Dit is hoe het werkt

fase-1-online-kennismakingsgesprek

Via het aanvraagformulier hieronder kan je direct een aanvraag doen. Binnen 24 uur ontvang je van mij een mail met daarin de vraag om aanvullende informatie, foto's en een plattegrond van de ruimte. 

fase-2-intakegesprek-op-locatie

Plannen en voorbereiding

Samen plannen we een datum voor het interieuradvies aan huis in. Vervolgens bereid ik het advies voor met alle informatie die jij mij hebt aangeleverd.

fase-3-indeling-en-verlichting

Ik kom bij jou thuis met een krat vol kleur- en materiaalstalen en samen kijken we in 2 uur tijd hoe we het meest optimale uit jouw interieur kunnen halen.

Van het bepalen van de stijl en sfeer middels een moodboard tot tips over indeling, kleur, materiaal, styling en verlichting. We schuiven met de meubels of ik maak een indelingsschets voor je.

fase-4-style-kleuren-materialen

Advies aan huis

Na het gesprek werk ik wat we besproken hebben uit in een verslag die je per mail opgestuurd krijgt zodat jij alles nog eens rustig door kan lezen en stap voor stap aan de slag kunt met de oplossingen.

Investering: 

Voor 2.5 uur + naslagwerk: € 349,- (incl. BTW)

Voor elk uur extra op locatie: €55,-


Wil je na aanleiding van het advies aan huis het interieuradvies uitbreiden met bijvoorbeeld een tekening voor maatwerk of een meubelplan voor nieuwe meubels? Dan kan dat!

Hilde van der Pluym | Interieurontwerp en -advies
These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Makkelijk om een nieuwe inrichting te kiezen."

Hilde heeft voor ons een aantal tekeningen gemaakt voor de huiskamer en slaapkamer. Zo werden de verschillende kleur- en accessoire mogelijkheden voor ons goed inzichtelijk. Dankzij een overzichtelijke presentatie was het makkelijk om een nieuwe inrichting te kiezen.

Johan

"wat zijn we blij met de nieuwe inrichting."

Voordat we onze woning grondig hebben laten renoveren heeft Hilde met ons meegedacht over onze wensen. Een aantal verrassende ideeën zijn daaruit gekomen waar wij zelf niet gauw op zouden komen. Inmiddels is de hele renovatie achter de rug en wat zijn we blij met de nieuwe inrichting. Hilde, bedankt!
Marco & Janneke
Ik reageer binnen 24 uur/ 1 werkdag op uw aanvraag.
Ik neem vanaf 11 april weer nieuwe opdrachten aan. Je kan uiteraard al wel vast een verzoek insturen!

Goed om te weten!

  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Binnen een straal van 20 km vanaf het centrum van Enschede worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daar buiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per gereden km en een reistijdvergoeding ter hoogte van €30,- per uur.
  • Voor alle interieuradviezen inclusief het interieuradvies aan huis geldt een maximale rijafstand van 1,5 uur rijden vanaf het centrum van Enschede.