Compleet Interieurontwerp

Alles op elkaar afgestemd.

Ga jij verbouwen of verhuizen of toe aan een compleet nieuw interieur? Dan help ik jou hier graag bij! Bij dit complete interieurtraject help ik je van A tot Z met alles wat je nodig hebt voor een nieuw interieur. En dan bedoel ik ook echt alles: van vloer tot plafond, van indelingsplan tot meubels en accessoires.
Uitgebreid Interieurontwerp - Interieuradvies Enschede Overijssel

De fases

Gedurende het traject doorlopen we samen de volgende fasen
fase-1-online-kennismakingsgesprek

Online Kennismaking

Elke aanvraag begint met een gratis kennismaking om elkaar beter te leren kennen en te bepalen of we beide de geschikte persoon voor ons hebben voor het traject dat we aangaan. Hiervoor krijg je na de aanvraag een uitnodiging van mij.

fase-2-intakegesprek-op-locatie

Intake op locatie

Tijdens een intakegesprek op locatie gaan we dieper op het project in. Zo bespreken we al jouw wensen, de ruimtes die je wil aanpakken, het budget wat je hiervoor in gedachten hebt en de planning voor het hele traject. 

fase-3-indeling-en-verlichting

Indeling

Het hele ontwerp en het woongenot wat jij ervan gaat ervaren valt of staat met een goede indeling. De ruimten moeten wel natuurlijk in elkaar overlopen.

fase-4-style-kleuren-materialen

Style, kleuren & Materialen

Hoog tijd om echt persoonlijkheid toe te voegen. Samen gaan we kijken welke stijl het beste bij jullie en het huis past. Wanneer de stijl bepaald is ga ik aan de slag met kleuren en materialen.

fase-5-concept-ontwerp

Concept ontwerp

Alle voorgaande onderdelen worden samengevoegd in een concept ontwerp. Dit is een ruwe versie van het ontwerp voor het definitieve ontwerp wordt opgeleverd. Hierin kunnen nog dingen aangepast worden waar je net niet helemaal tevreden over bent. Dit conceptontwerp ontvang je op de mail.

fase-6-definitief-ontwerp

Definitief ontwerp

Na de nodige aanpassingen volgt het definitieve ontwerp. Hierin komen alle onderdelen samen in een gedetailleerd 3D-ontwerp met concreet meubelplan en shoplijst van alle geadviseerde items.

Dit plan wordt op jouw locatie gepresenteerd.

Met dit interieurontwerp kan jij zelf aan de slag met het uitvoeren en/ of laten uitvoeren.

Investering:
Eén verdieping: € 975,- (incl. BTW)
Extra verdieping: € 685,- (incl. BTW)


Voor een enkele ruimte kan je het beste een aanvraag doen voor een interieuradvies op maat.

over van der Pluym Interieur
These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Makkelijk om een nieuwe inrichting te kiezen."

Hilde heeft voor ons een aantal tekeningen gemaakt voor de huiskamer en slaapkamer. Zo werden de verschillende kleur- en accessoire mogelijkheden voor ons goed inzichtelijk. Dankzij een overzichtelijke presentatie was het makkelijk om een nieuwe inrichting te kiezen.

Johan

"wat zijn we blij met de nieuwe inrichting."

Voordat we onze woning grondig hebben laten renoveren heeft Hilde met ons meegedacht over onze wensen. Een aantal verrassende ideeën zijn daaruit gekomen waar wij zelf niet gauw op zouden komen. Inmiddels is de hele renovatie achter de rug en wat zijn we blij met de nieuwe inrichting. Hilde, bedankt!
Marco & Janneke

Overtuigd? Doe direct een aanvraag!

Ik reageer binnen 24 uur/ 1 werkdag op uw aanvraag.
--- UNABLE TO RENDER FORM: UNKNOWN FORM_ID (23978) ---

Goed om te weten!

  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
  • Binnen een straal van 20 km vanaf het centrum van Enschede worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daar buiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,19 per gereden km en een reistijdvergoeding ter hoogte van €30,- per uur.
  • Voor alle interieuradviezen inclusief het complete interieuradvies geldt een maximale rijafstand van 1,5 uur rijden vanaf het centrum van Enschede.